Cart

4 PORCEDo hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 160 g čokolády
  • 180 g aquafaba (voda z cizrny)
  • 35 g cukru
  • 90 g rostlinného mléka

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Nejprve si rozehřejeme 160 g čokolády a 90 g rostlinného mléka. Tyto dvě ingredience zchladíme cca na 40 stupňů a poté smícháme dohromady.
  • 2Vychlazenou aquafabu nalijeme do čisté nádoby přidáme, cukr a ušleháme do pevného bílku.
  • 3Směs čokolády a mléka mezitím vychladla ideálně na 35 stupňů. ⅓ čokoládové směsi vmícháme do vyšlehané aquafaby.
  • 4Poté opatrně vmícháme zbytek čokolády, naservírujeme do sklenic a necháme ztuhnout.
Green Leaves
Erika a Honza z Green Leaves dělají profesionální veganský catering. Vytváří jídlo pro každou příležitost i pro ty nejnáročnější jazýčky.

SUROVINY