4 PORCEDo hodinky
Buy all ingredients right below the recipe
SUROVINY
- 160 g čokolády
- 180 g aquafaba (voda z cizrny)
- 35 g cukru
- 90 g rostlinného mléka
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
POSTUP
- 1Nejprve si rozehřejeme 160 g čokolády a 90 g rostlinného mléka. Tyto dvě ingredience zchladíme cca na 40 stupňů a poté smícháme dohromady.
- 2Vychlazenou aquafabu nalijeme do čisté nádoby přidáme, cukr a ušleháme do pevného bílku.
- 3Směs čokolády a mléka mezitím vychladla ideálně na 35 stupňů. ⅓ čokoládové směsi vmícháme do vyšlehané aquafaby.
- 4Poté opatrně vmícháme zbytek čokolády, naservírujeme do sklenic a necháme ztuhnout.
Green Leaves
Erika a Honza z Green Leaves dělají profesionální veganský catering. Vytváří jídlo pro každou příležitost i pro ty nejnáročnější jazýčky.