Cart

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY NA KRÉM

  • 400 g mraženého jemného hrášku
  • 200 g brambor na malé kostičky
  • Cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 700 ml vývaru
  • Olej
  • 1 lžíce umeocta
  • Čerstvý mletý pepř - 5x otočení mlýnkem
  • Sůl

SUROVINY NA ŘEDKVIČKY

  • 180 g ředkviček
  • 260 ml horká voda
  • 6 g soli
  • 1,5 lžíce cukru
  • 1,5 lžíce jablečného octa

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP NA KRÉM

  • 1Cibulku osmažíme na oleji do sklovata, přidáme vývar a brambory, které vaříme do změknutí.
  • 2Poté přidáme hrášek – necháme rozpustit, vaříme maximálně 2 minutky – nechceme přijít o krásnou zelenou barvu hrášku.
  • 3Nakonec rozmixujeme do hladka a propasírujeme. Dochutíme čerstvým pepřem, ume octem a solí.

POSTUP NA ŘEDKVIČKY

  • 1Ředkvičky nakrájíme na drobné plátky, přidáme k nim cukr, ocet, sůl a zalijeme horkou vodou. Necháme marinovat den.
Green Leaves
Erika a Honza z Green Leaves dělají profesionální veganský catering. Vytváří jídlo pro každou příležitost i pro ty nejnáročnější jazýčky.

SUROVINY NA KRÉM

SUROVINY NA ŘEDKVIČKY