4 PORCERychlovka
Buy all ingredients right below the recipe
SUROVINY
- 500 g čerstvých jahod
- 250 g tučného tvarohu
- 200 ml smetany krémové s obsahem tuku 15%
- 100 g plnotučného mléka
- 30 g moučkového cukru
- Několik kapek šťávy z limety
SUROVINY NA DOZDOBENÍ
- Pistácie
- Čerstvá meduňka
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
POSTUP
- 1Jahody důkladně omyjte a odstopkujte.
- 2Jahody dejte do vysoké nádoby od tyčového mixéru. Přidejte k nim tvaroh, smetanu, mléko, cukr a limetkovou šťávu a rozmixujte dohladka.
- 3Rozmixovaný krém nalijte do talířů a ozdobte smetanou, jahodami, popřípadě i nasekanými pistáciemi a lístky meduňky.
Kateřina Jašková
Máma dvou holčiček, food blogerka a fotografka. Katka z blogu milluji.cz se ve svých receptech zaměřuje na vyvážené recepty a na zdravý životní styl. Je zastáncem kvality a jednoduchých receptů, které v kuchyni zvládne každý vytížený rodič.