Cart

4 PORCERychlovka

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 500 g čerstvých jahod
  • 250 g tučného tvarohu
  • 200 ml smetany krémové s obsahem tuku 15%
  • 100 g plnotučného mléka
  • 30 g moučkového cukru
  • Několik kapek šťávy z limety

SUROVINY NA DOZDOBENÍ

  • Pistácie
  • Čerstvá meduňka

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Jahody důkladně omyjte a odstopkujte.
  • 2Jahody dejte do vysoké nádoby od tyčového mixéru. Přidejte k nim tvaroh, smetanu, mléko, cukr a limetkovou šťávu a rozmixujte dohladka.
  • 3Rozmixovaný krém nalijte do talířů a ozdobte smetanou, jahodami, popřípadě i nasekanými pistáciemi a lístky meduňky.
Kateřina Jašková
Máma dvou holčiček, food blogerka a fotografka. Katka z blogu milluji.cz se ve svých receptech zaměřuje na vyvážené recepty a na zdravý životní styl. Je zastáncem kvality a jednoduchých receptů, které v kuchyni zvládne každý vytížený rodič.

SUROVINY

SUROVINY NA DOZDOBENÍ