Cart

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 150 g najemno nastrouhané mrkve
  • 2 pšeničné tortilly
  • 10 g másla
  • 35 g najemno nastrouhaného parmezánu
  • 160 g žervé
  • 5 kapek čerstvé citrónové šťávy
  • 8-10 hranolek čerstvé okurky
  • Sůl

MOHLO BY SE HODIT

  • Pomůcky na vaření

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1V pánvi rozehřejte máslo a orestujte na něm nastrouhanou mrkev.
  • 2Orestovanou vychladlou mrkev dejte do misky, přidejte parmezán a žervé a vše promíchejte.
  • 3Nakonec podle chuti osolte a přidejte citrónovou šťávu.
  • 4Na obě tortilly rozprostřete pomazánku (ne až ke krajům, aby se dala zamotat a náplň nevytekla), na ni doprostřed položte hranolky salátové okurky a zamotejte.
  • 5Zamotané tortilly pak nakrájejte na stejně velké kousky.
Tip
Tortillové rolky jsou super pro svačinku doma i na cesty.
Kateřina Jašková
Máma dvou holčiček, food blogerka a fotografka. Katka z blogu milluji.cz se ve svých receptech zaměřuje na vyvážené recepty a na zdravý životní styl. Je zastáncem kvality a jednoduchých receptů, které v kuchyni zvládne každý vytížený rodič.

SUROVINY

MOHLO BY SE HODIT