Cart

4 PORCEDo hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 2 cibule (nakrájené)
  • 280 g mrkve (nastrouhané)
  • 800 g krájených konzervovaných rajčat
  • 800 g konzervovaných luštěnin
  • 6 malých celozrnných tortill
  • 50 g cheddaru
  • 200 g bílého jogurtu
  • 1 lžička olivového oleje
  • 2-3 lžičky chilli koření
  • Sůl

SUROVINY K PODÁVÁNÍ

  • Salsa enchiladas

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Ve velké pánvi rozehřejte olej. Cibuli a mrkev vařte 5–8 minut do změknutí. Přisypte chilli koření a vařte ještě 1 minutu. Vsypte rajčata a luštěniny a přiveďte k varu. Snižte teplotu a za občasného míchání vařte 5–10 minut, dokud směs nezhoustne.
  • 2Rozložte lžíci fazolové směsi do velké zapékací mísy. Každou tortillu naplňte několika lžícemi směsi, přehněte konce a srolujte. Poté je vložte do zapékací mísy. Navrch dejte zbylou směs.
  • 3Jogurt a nastrouhaný sýr smíchejte s trochou chilli koření a lžicí naneste na enchiladas. Nechte v rozehřáté troubě na 250°C na několik minut, dokud povrch nezezlátne a nebude bublat.
Rohlík cooks

SUROVINY

SUROVINY K PODÁVÁNÍ