Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchase 4x a month without a minimum order amount
15 % discount on WITHOUT COMPROMISE products
Exclusive products for members only
Delivery

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 2 lžíce olivového oleje
  • 4 kuřecí prsa (nakrájená na kousky)
  • 1 větší žlutá cibule (nakrájená na kostičky)
  • 3 sušené bobkové listy
  • 5 g čerstvého tymiánu
  • 1 lžička sušeného oregana
  • 10 g čerstvé petrželové natě (nakrájené najemno)
  • 3 stroužky česneku (nakrájené nahrubo)
  • Krájená rajčata ze 2 plechovek (2× 400 g)
  • 1 lžíce třtinového cukru krystal
  • 1 balení celozrnných gnocchi v suchém stavu (500 g)
  • 40 g parmazánu (nastrouhaného najemno)
  • Sůl
  • Pepř

SUROVINY K TIPU

  • Čerstvá bazalka

MOHLO BY SE HODIT

  • Pomůcky na vaření

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Ve větší pánvi rozehřejte na mírném plameni olej. Poté plamen zvyšte na střední až silný stupeň, přidejte kuřecí prsa a restujte 7–8 minut, dokud se maso nezatáhne. Následně plamen snižte na střední stupeň, kuře z pánve odeberte, dejte na ni cibuli a restujte 5–6 minut. Poté přidejte bobkové listy, tymián, oregano, petrželovou nať a česnek. Restujte 1–2 minuty a poté vše zalijte rajčaty. Plechovky nevyhazujte, naplňte je vodou a tu nalijte do pánve.
  • 2Rajčatovou směs vařte cca 15 minut na silném plameni. Poté plamen snižte na střední stupeň, přidejte kuřecí maso a cukr a vařte dalších 5 minut. Následně přidejte gnocchi, parmazán, sůl a pepř a vařte 8–10 minut (nebo podle doby uvedené na obalu) za občasného míchání, aby se gnocchi nepřichytily na dno hrnce.
Tip
Před podáváním posypte najemno nasekanou čerstvou bazalkou.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY

SUROVINY K TIPU

MOHLO BY SE HODIT