Cart

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 80 g zelené francouzské čočky
  • Půl lžičky soli
  • 125 g mix salátů
  • 1 avokádo
  • Svazek ředkviček
  • 100 g feta sýru
  • 20 g vlašských ořechů

SUROVINY NA DRESINK

  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • Špetka soli
  • Pepř

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Čočku na 2 hodiny namočíme, následně osolíme a uvaříme do měkka. Trvá to přibližně 10 minut. Uvařenou čočku necháme vychladit.
  • 2Na dresink smícháme olivový olej, med, hořčici, sůl a mletý pepř.
  • 3Salát vložíme do mísy, přidáme na kostky nakrájené avokádo, na plátky nakrájené ředkvičky a vařenou čočku. Fetu nakrájíme na kostky nebo rozdrobíme a přidáme k salátu.
  • 4Zalijeme dresinkem a promícháme. Naservírujeme na talíře a posypeme kousky vlašských ořechů.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY

SUROVINY NA DRESINK