Cart

4 PORCERychlovka

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 40 g hladkolisté petržele (1 svazek)
  • 30 g vlašských ořechů
  • 90 ml olivového oleje
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 30 g strouhaného parmazánu
  • Sůl

SUROVINY K TIPU

  • Kváskový chléb
  • Filet z lososa

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Lístky petržele otrháme a společně s vlašskými ořechy, česnekem a parmezánem rozmixujeme na co nejjemnější konzistenci. Na závěr přidáme olivový olej a citronovou šťávu. Znovu promixujeme a dochutíme solí.
Tip
Pesto je výborné na kváskovém chlebu nebo jej můžeme použít na lososa. Lžící pesta navrstvíme na porci lososa a upečeme v troubě na 200°C po dobu 12 minut.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY

SUROVINY K TIPU