Cart

2 PORCEDo hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 2 filety mořského vlka
  • 3 stroužky česneku
  • 5 cm zázvoru
  • 3 lžíce oleje
  • 60 g tandoori kari pasty
  • 3 citrony
  • 2 lžíce mletého koriandru
  • Sůl

PŘÍLOHA

  • Tatarská omáčka
  • Salát

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Nejprve si připravíme česnekovo-zázvorovou pastu. Do chopperu, mixéru nebo hmoždíře vložíme 3 stroužky česneku, 5 cm oloupaného zázvoru, 1 lžíci oleje a špetku soli. Vše společně mixujeme do konzistence pasty. Tato směs nám v uzavřené sklenici v ledničce vydrží několik týdnů, můžeme jí tedy připravit více do zásoby.
  • 2Smícháme tandoori pastu, 2 lžíce česnekové pasty, sůl, šťávu z 2 vymačkaných citronů a mletý koriandr.
  • 3Směsí potřeme filety z mořského vlka a necháme jej alespoň 30 minut v chladu.
  • 4Odstraníme z ryby přebytečnou marinádu a připravujeme (kůží dolů) na předem rozpálené pánvi s trochou oleje. Opékáme cca 1-2 minuty z každé strany (dokud nebude kůže křupavá).
  • 5Servírujeme s tatarskou omáčkou, čtvrtkami citrónu a čerstvým salátem.
Rohlík cooks
Indická kuchyně se stává velice oblíbenou. A díky Rohlíku a autentickým SWAD kari pastám si můžete chuť a vůni této orientální kuchyně přenést až k vám domů.

SUROVINY

PŘÍLOHA