4 PORCEDo hodinky
Buy all ingredients right below the recipe
SUROVINY
- 500 g bůčku
- 1 lžíce cukru
- 2 lžíce rybí omáčky
- 1 lžička soli
- Špetka pepře
- Jarní cibulka na zdobení
- Jasmínová rýže
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
POSTUP
- 1Na středním ohni rozehřejte v pánvi cukr s kapkou vody dokud nezačne karamelizovat. Poté k cukru přidejte maso nakrájené na kostičky, rybí omáčku, sůl a pepř. Promíchejte a nechte 30 minut odležet.
- 2Maso restujte cca 8 minut, až ztmavne. Přilijte tolik vody, aby maso bylo potopené a vařte cca 1 hodinu, až se vypaří skoro všechna voda.
- 3Podávejte s jasmínovou rýží.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.