Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchase 4x a month without a minimum order amount
15 % discount on WITHOUT COMPROMISE products
Exclusive products for members only
Delivery

Cart

4 PORCEDo hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 2 ks najemno nakrájené šalotky
  • 2 stroužky najemno nasekaného česneku
  • ½ chilli papričky
  • 2 mrkve na úzké dlouhé (julienne) nudličky
  • 100 g zelených fazolek
  • Hrst koriandru
  • 2 balení udon nudlí
  • 400 g krevet
  • 2 lžíce sezamového oleje
  • Bílý sezam na zdobení

SUROVINY NA OMÁČKU

  • 4 lžíce tmavé sójové omáčky
  • 4 lžíce třtinového cukru
  • 4 lžíce ústřicové omáčky
  • 2 lžíce limetové šťávy

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Ve woku nebo na pánvi si rozehřejeme sezamový olej, přidáme najemno nasekanou šalotku, česnek a chilli. Pak přidáme krevety a restujeme cca 3 minuty.
  • 2Mezitím si připravíme omáčku tak, že smícháme všechny potřebné suroviny a promícháme.
  • 3Do pánve přidáme nakrájenou mrkev a fazolky, zalijeme připravenou omáčkou a restujeme 2 minuty.
  • 4Na konec přidáme udon nudle. Nudle koupíte už vařené, proto stačí, když se v pánvi pouze minutu ohřejí. Vše společně promícháme a servírujeme.
Tip
Limetovou šťávu v omáčce můžete nahradit stejným množstvím rýžového octa.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.

SUROVINY

SUROVINY NA OMÁČKU