Cart

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 4 ks pak choi
  • 8 ks hub shiitake
  • 2 stroužky najemno nasekaného česneku
  • 1 lžička najemno nasekaného zázvoru
  • 1 chilli
  • 4 lžíce hoisin omáčky
  • 1/2 lžíce rybí omáčky
  • Sůl
  • Pepř
  • Sezamový olej
  • Sezamová semínka
  • Jasmínová rýže

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Houby očistíme a nakrájíme na menší kousky.
  • 2Pak choi omyjeme a rozpůlíme. Česnek, zázvor a chilli nasekáme najemno.
  • 3Na sezamovém oleji orestujeme česnek, zázvor a chilli. Přidáme shiitake houby, cca 3 minuty restujeme a pak přidáme nakrájený pak choi. Přidáme hoisin a dochutíme rybí omáčkou. Přilijeme 5 polévkových lžic vody (můžeme i vývar) a redukujeme 2 - 3 minuty.
  • 4Dochutíme pepřem a solí a dozdobíme sezamovými semínky. Servírujeme s jasmínovou rýží.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.

SUROVINY