4 PORCERychlovka
Buy all ingredients right below the recipe
SUROVINY
- 4 ks pak choi
- 8 ks hub shiitake
- 2 stroužky najemno nasekaného česneku
- 1 lžička najemno nasekaného zázvoru
- 1 chilli
- 4 lžíce hoisin omáčky
- 1/2 lžíce rybí omáčky
- Sůl
- Pepř
- Sezamový olej
- Sezamová semínka
- Jasmínová rýže
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
POSTUP
- 1Houby očistíme a nakrájíme na menší kousky.
- 2Pak choi omyjeme a rozpůlíme. Česnek, zázvor a chilli nasekáme najemno.
- 3Na sezamovém oleji orestujeme česnek, zázvor a chilli. Přidáme shiitake houby, cca 3 minuty restujeme a pak přidáme nakrájený pak choi. Přidáme hoisin a dochutíme rybí omáčkou. Přilijeme 5 polévkových lžic vody (můžeme i vývar) a redukujeme 2 - 3 minuty.
- 4Dochutíme pepřem a solí a dozdobíme sezamovými semínky. Servírujeme s jasmínovou rýží.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.