Cart

2 PORCERychlovka

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 80 g sardinek bez kostí ve vlastní šťávě
  • 1 cibule šalotka (nakrájená najemno)
  • 100 g odtučněného tvarohu
  • 1 lžíce čerstvé limetkové šťávy
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • ½ lžičky sušeného tymiánu
  • 1 stroužek česneku (prolisovaný)
  • Sůl
  • Pepř

SUROVINY K TIPU

  • Chilli vločky

MOHLO BY SE HODIT

  • Pomůcky na vaření

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Sardinky sceďte, vložte do misky a rozmačkejte vidličkou. Poté k nim přidejte najemno nakrájenou šalotku, odtučněný tvaroh, limetkovou šťávu, dijonskou hořčici, sušený tymián, prolisovaný stroužek česneku, špetku soli a pepře a vše promíchejte
  • 2Hotovou pomazánku skladujte v lednici a zkonzumujte do 3 dnů.
Tip
Do pomazánky můžete přidat také chilli vločky.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY

SUROVINY K TIPU

MOHLO BY SE HODIT