2 PORCERychlovka
Buy all ingredients right below the recipe
SUROVINY
- 80 g sardinek bez kostí ve vlastní šťávě
- 1 cibule šalotka (nakrájená najemno)
- 100 g odtučněného tvarohu
- 1 lžíce čerstvé limetkové šťávy
- 1 lžička dijonské hořčice
- ½ lžičky sušeného tymiánu
- 1 stroužek česneku (prolisovaný)
- Sůl
- Pepř
SUROVINY K TIPU
- Chilli vločky
MOHLO BY SE HODIT
- Pomůcky na vaření
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
POSTUP
- 1Sardinky sceďte, vložte do misky a rozmačkejte vidličkou. Poté k nim přidejte najemno nakrájenou šalotku, odtučněný tvaroh, limetkovou šťávu, dijonskou hořčici, sušený tymián, prolisovaný stroužek česneku, špetku soli a pepře a vše promíchejte
- 2Hotovou pomazánku skladujte v lednici a zkonzumujte do 3 dnů.
Tip
Do pomazánky můžete přidat také chilli vločky.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek.
Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené.
Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na
rychlé a zdravé vaření.
Autorka fotografie je Marie Bartošová.