4 PORCERychlovka
Buy all ingredients right below the recipe
SUROVINY
- 1 zralé střední avokádo (cca 240 g)
- 100 g řeckého jogurtu (0 % tuku)
- 1 lžíce citronové šťávy
- 60 g řapíkatého celeru
- 2 uvařená vejce velikosti M
- 2 g čerstvého koriandru (nasekaného najemno)
- Sůl
MOHLO BY SE HODIT
- Pomůcky na vaření
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
POSTUP
- 1Nejprve si připravte větší mísu.
- 2Avokádo zbavte jádra, oloupejte a vložte do mísy. Poté k němu přidejte řecký jogurt a citronovou šťávu a vše pomocí vidličky promíchejte. V průběhu míchání vidličkou také rozmačkejte avokádo
- 3Následně nakrájejte na drobné kostičky řapíkatý celer a vložte ho k ingrediencím do mísy. Nakonec do mísy nahrubo nastrouhejte vejce, přidejte najemno nasekaný koriandr, osolte, důkladně zamíchejte a podávejte.
- 4Hotovou pomazánku skladujte v lednici a spotřebujte do 2 dnů.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek.
Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené.
Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na
rychlé a zdravé vaření.
Autorka fotografie je Barbora Lundgren.