1 ServingDo hodinky
Buy all ingredients right below the recipe
INGREDIENTS
- 40 g cukety
- 40 g dužniny červené papriky
- 3 lžíce olivového oleje
- 30 g plátků lilku silných 0,5 cm
- Focaccia
- sůl
- čerstvě mletý pepř
- 20 g crème fraîche
- 1 lžíce najemno nakrájeného kopru
- špetka uzené papriky
- 100 g uzeného lososa
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
INSTRUCTIONS
- 1Cuketu podélně nakrájíme na plátky silné 0,5 cm. Papriku nakrájíme na nudličky silné 0,5 cm.
- 2V pánvi na středním ohni rozehřejeme 2 lžíce oleje. Přidáme cuketu, papriku a lilek na opečeme je 1 minutu z každé strany. Vyndáme z pánve a osušíme na kuchyňském papíru. Poté zeleninu osolíme a opepříme.
- 3Focacciu podélně rozřízneme a nasucho ji opečeme na pánvi z obou stran.
- 4Crème fraîche smícháme s koprem a uzenou paprikou. Dle chuti osolíme a opepříme. Remuládou potřeme opečenou focacciu.
- 5Na spodní část rozložíme grilovanou zeleninu a na ni rozložíme uzeného lososa. Zakápneme zbylým olejem, opepříme a přiklopíme opečenou vrchní částí.
Roman Vaněk
Together with Rohlík, I’ve put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how the recipe turned out #rohlikchef