Cart

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 1/2 natrhaného pomela
  • 1 mrkev na julienne
  • Hrstka nasekaného koriandru
  • Hrstka thajské bazalky
  • Hrstka mungo klíčků
  • Arašídy
  • Sezamová semínka
  • 1/2 nasekaného čerstvého chilli
  • 1 stroužek nasekaného česneku
  • Kousek nasekaného zázvoru zázvoru
  • 300 g krevet
  • Rybí omáčka
  • Pepř

SUROVINY NA ZÁLIVKU

  • 4 lžíce rybí omáčky
  • 4 lžíce limetové šťávy
  • 4 lžíce třtinového cukru
  • 1/2 chilli
  • 1 najemno nasekaný stroužek česneku

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Pomelo oloupejte a natrhejte na menší kousky. Mrkev nakrájejte na julienne nudličky. Mungo klíčky, nasekaný koriandr a thajskou bazalku přidejte do mísy.
  • 2Krevety orestujte na česneku, zázvoru a chilli, dochuťte rybí omáčkou a pepřem.
  • 3Salát pořádně promíchejte a zalijte zálivkou, kterou připravíte smícháním všech ingrediencí.
  • 4Krevety naservírujeme na salát.
  • 5Arašídy se sezamem opražte, nechte vychladnout a poté je rozdrťte, ale nechte je na větší kousky.
  • 6Posypte jimi naservírovaný salát. Salát dle chuti dochuťte, opepřete.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.

SUROVINY

SUROVINY NA ZÁLIVKU