1 PORCEDo hodinky
Buy all ingredients right below the recipe
SUROVINY
- 80 g kulatozrnnĂ© rĂœĆŸe
- 2 Ćasy nori
- 100 g marinovaného tofu
- 100 g okurky
- 60 g sterilovanĂ©ho ÄervenĂ©ho zelĂ
- 1/2 lĆŸiÄky sezamovĂ©ho oleje
- Sriracha
- 15 g sojanézy
- 1 lĆŸiÄka rĂœĆŸovĂ©ho octa
- 1/2 lĆŸiÄky cukru
JEĆ TÄ POTĆEBUJETE
- PotravinĂĄĆskĂĄ fĂłlie
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
VĂĆœIVOVĂ HODNOTY NA PORCI
- 12470 kJ, 23 g bĂlkovin, 80 g sacharidĆŻ, 19 g tuku
POSTUP
- 1RĂœĆŸi nejprve nÄkolikrĂĄt dobĆe proplĂĄchnÄte, aby byla voda prĆŻzraÄnĂĄ. PotĂ© ji zalijte studenou vodu, pĆiveÄte k varu a vaĆte zhruba 10 minut.
- 2PotĂ© rĂœĆŸi odstavte pĆikrytou pokliÄkou a pĆipravte si nĂĄlev z rĂœĆŸovĂ©ho octa, cukru a ĆĄpetky soli. NĂĄlev opatrnÄ promĂchejte s rĂœĆŸĂ a rĂœĆŸi dejte vychladit.
- 3Ćasu nori si poloĆŸte na potravinovou fĂłlii lesklou stranou dolĆŻ, doprostĆed umĂstÄte kopeÄek rĂœĆŸe, dĂĄle zbylĂ© ingredience a nakonec opÄt rĂœĆŸi. JĂĄ pouĆŸila okurku, tofu, ÄervenĂ© sterilovanĂ© zelĂ a takovou âomĂĄÄkuâ, kterou jsem vyrobila ze sojanĂ©zy, srirachy a kapky sezamovĂ©ho oleje. RĂœĆŸi mĆŻĆŸete plnit ÄĂmkoli â tofu, rybou, masem atp.
- 4Nakonec celĂœ âsendviÄâ peÄlivÄ zabalte â dva protilehlĂ© rohy pĆeloĆŸte k sobÄ a nĂĄslednÄ dva dalĆĄĂ, jako obĂĄlku. PomocĂ folie mĆŻĆŸete balĂÄek troĆĄku utĂĄhnout, vyformovat. DoporuÄuji pĆed podĂĄvĂĄnĂm nechat chvilku odleĆŸet v lednici.
Ne hladu
PÄt nutriÄnĂch terapeutek, kterĂ© sdĂlĂ spoleÄnou vizi â pĆedĂĄvat zdravĂœ pĆĂstup k jĂdlu a vĂ©st ĆĄirokou veĆejnost i jednotlivĂ© klienty k ĂșpravÄ ĆŸivotnĂho stylu tak, aby byla zmÄna dlouhodobÄ udrĆŸitelnĂĄ.