Cart

2 PORCERychlovka

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 100 g červené čočky
  • 20 g slunečnicových semínek
  • Lžíce lněného oleje
  • 1 ks červené cibule
  • Stroužek česneku
  • Šťáva z ¼ citronu
  • 2 cm zázvoru
  • Půl lžičky kari koření
  • 2 lžičky uzené papriky
  • Čerstvě mletý pepř
  • Sůl

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

VÝŽIVOVÉ HODNOTY NA PORCI

  • 11154 kJ, 16 g bílkovin, 21 g sacharidů, 11 g tuku, 14 g vlákniny

POSTUP

  • 1Červenou čočku propláchněte a dejte vařit do osolené vody na cca 10 minut. Po uvaření slijte vodu a čočku nechte vychladnout.
  • 2Přidejte semínka, olej, šťávu z citronu, lisovaný stroužek česneku a oloupaný a nastrouhaný zázvor. Přidejte koření, pepře zhruba 2 otočení mlýnku. Rozmixujte tyčovým mixérem. Do rozmixované pomazánky přidejte najemno nakrájenou červenou cibuli.
  • 3Ozdobte opraženými slunečnicovými semínky a podávejte s čerstvou zeleninou.
Ne hladu
Pět nutričních terapeutek, které sdílí společnou vizi – předávat zdravý přístup k jídlu a vést širokou veřejnost i jednotlivé klienty k úpravě životního stylu tak, aby byla změna dlouhodobě udržitelná.

SUROVINY