2 PORCEDo hodinky
Buy all ingredients right below the recipe
SUROVINY
- Čerstvý kopr (svazek)
- 250 ml vývaru
- 250 ml polotučného mléka
- 20 g řepkového oleje
- 150 g sýru cottage
- 20 g celozrnné pšeničné mouky
- Lžička čekankového sirupu
- 2 lžíce octu
- 2 vejce
- 500 g brambor
- Sůl
- Pepř
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
VÝŽIVOVÉ HODNOTY NA PORCI
- 12595 kJ, 28 g B, 67 g S, 25 g T, 9 g vlákniny
POSTUP
- 1Brambory uvařte ve slupce „na loupačku“
- 2Uvařte vejce - cca 7 minut, na hniličku.
- 3Začněte s přípravou omáčky tím, že si na pánvičce rozehřejete olej. Přidejte mouku a na středním plameni vytvořte jíšku. Přidejte část kopru a míchejte. Přidejte horký vývar a dobře promíchejte. Po chvilce přidejte mléko a zbylý kopr. Cottage rozmixujte tyčovým mixérem a poté ho přidejte do omáčky. Za občasného míchání nechte projít varem.
- 4Na závěr dochuťte solí, pepřem, octem a čekankovým sirupem dle preferencí.
Ne hladu
Pět nutričních terapeutek, které sdílí společnou vizi – předávat zdravý přístup k jídlu a vést širokou veřejnost i jednotlivé klienty k úpravě životního stylu tak, aby byla změna dlouhodobě udržitelná.