Cart

4 PORCEDo hodinkyHit

Buy all ingredients right below the recipe

BUN CHA

  • 500 g bůčku
  • 1 balení bún nudlí
  • 2 lžíce cukru
  • 2 lžíce limetové šťávy
  • 2 lžíce rybí omáčky
  • 2 lžičky sójové omáčky
  • 1 lžíce oleje
  • 2 -3 stroužky česneku
  • 1 cibule (na kolečka)
  • pepř
  • perila
  • klasnatka
  • koriandr

ZÁLIVKA

  • 2 lžíce rybí omáčky
  • 2 lžíce limetové šťávy
  • 2 lžíce třtinového cukru
  • Chilli
  • 2 stroužky česneku

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Nejdříve si připravte maso na plátky tlusté méně než půl centimetru a o rozměrech jednoho sousta.
  • 2Nakrájené maso dejte do mísy, přidejte cukr, rybí omáčku, sójovou omáčku, limetovou šťávu, olej, nasekaný česnek a cibuli, opepřete a na hodinu dejte vše odpočinout do ledničky. Mezitím si připravte zálivku.
  • 3Nudle bún vařte v osolené vodě cca 6 minut (dle návodu), po uvaření je propláchněte studenou vodou, aby se nelepily.
  • 4Maso zprudka orestujte na pánvi dozlatova.
  • 5Na závěr nudle propláchněte horkou vodou a servírujte s bůčkem a bylinkami.

POSTUP NA ZÁLIVKU

  • 1Zálivku připravíte smícháním všech ingrediencí spolu s 4 lžícemi vody.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.

BUN CHA

ZÁLIVKA