Cart

2 PORCEDo hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • Cca 470 g kapřího filetu s kůží
  • 2 čajové lžičky rajčatového protlaku
  • 2 čajové lžičky francouzské hořčice
  • 2 jarní cibulky
  • 1 polévková lžíce kapar ve sladkokyselém nálevu
  • 2 snítky čerstvého tymiánu
  • 2 polévkové lžíce limetové šťávy
  • 1 čajové lžičky olivového oleje
  • Sůl
  • Pepř

SUROVINY NA DOKONČENÍ

  • Toustový chléb
  • Vločkové chilli na posypání - nemusí být

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Kapří filet zbavíme kůže, důkladně odstraníme všechny kosti a maso nakrájíme na velmi jemné kostičky. Poté ještě plochou nože maso rozmačkáme na tatarák.
  • 2Maso smícháme s protlakem, hořčicí, olivovým olejem a limetovou šťávou. Společně promícháme. Tymián, jarní cibulku a kapary nasekáme najemno. Přimícháme ke kaprovi. Dochutíme solí a pepřem, dáme vychladit do lednice.
  • 3Tatarák podáváme s čerstvě opečeným toustovým chlebem a posypaný chilli vločkami.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY

SUROVINY NA DOKONČENÍ