Cart

2 PORCERychlovka

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 6 vajec
  • 125 g polotučného tvarohu
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • Sůl
  • Pepř

SUROVINY K SERVÍROVÁNÍ

  • Celozrnné pečivo
  • Petržel kudrnka

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Vejce vložíme do rendlíku s horkou vodou a vaříme na mírném plamenu 10 minut. Vejce schladíme studenou vodou. Následně je oloupeme a podélně rozřízneme.
  • 2Žloutky smícháme s tvarohem, hořčicí a dochutíme solí a pepřem. Vzniklý krém přendáme do cukrářského sáčku se zdobící špičkou a naplníme jím vařené bílky. Ozdobíme petrželkou a podáváme s celozrnným pečivem.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY

SUROVINY K SERVÍROVÁNÍ