4 ZUBATÁ ZABLKARychlovka
Buy all ingredients right below the recipe
SUROVINY
- 1 jablko
- 2 lžíce arašídového másla
- Balíček nesolených arašídů
- 4 kusy marshmallow bonbonů
- 1 čokoláda nebo 1 čokoládová poleva
- 4 párátka
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
POSTUP
- 1Jablko rozpulte a každou půlku ještě rozdělte na dva stejné kusy. Opatrně odstraňte jadřince. Snažte se vyříznout co nejmenší kus, aby se konečný strašák nerozpadl.
- 2Z přední strany jablka, tam kde je slupka, vyřízněte ostrým nožem do každého měsíčku otvor, který bude představovat ústa strašáka. Namažte vzniklý otvor z obou stran arašídovým máslem.
- 3Do vzniklých úst postupně vkládejte arašídy, které budou představovat zuby strašáka. Najít tu správnou velikost bývá někdy fuška, nechte tedy klidně děti, aby vám s hledáním vhodných arašíd pomohly.
- 4Ve vodní lázni rozehřejte čokoládu a na marshmallow bonbóny vytvořte malá čokoládová kolečka, která budou představovat oči strašidla. Čokoládu můžete nahradit čokoládovou polevou, kterou jednoduše rozehřejete v horké vodě.
- 5Do marshmellow napíchněte ze spodní strany párátko. Druhou stranu párátka zapíchněte do připraveného jablka s arašídovými zuby a připevněte tak oko přímo na jablko.
Rohlík cooks
Zubatá dobrota pro všechny mlsné jazýčky. Monstrózně chutná kombinace jablek a arašídového másla svou chutí i vizáží zaujme všechny statečné strávníky.