Cart

12 KUSŮDo hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY NA KORPUS

  • 280 g blanšírovaných mandlí
  • 120 ml mléka
  • 50 g kokosového oleje
  • 2 lžíce kakaa
  • 2 vejce
  • 1 prášek do pečiva
  • 3 lžíce sypkého sladidla

SUROVINY NA NÁPLŇ

  • 500 ml smetany
  • 100 g hořké čokolády
  • 2-3 banány

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1V jedné míse si smícháme suché ingredience. Ve druhé vyšleháme žloutky s kokosovým olejem. K sypké směsi přimícháme žloutky a mléko. Nakonec opatrně přidáme vyšlehaný sníh z bílků.
  • 2Pečeme cca 30 minut na 180 °C. Necháme vychladnout v ledničce.
  • 3Poté korpus vydlabeme cca 2 cm od kraje a asi 1 cm do hloubky. Banány podkrojíme a položíme na korpus, na ně navrstvíme vyšlehanou smetanu smíchanou s nadrcenými kousky čokolády. Smetanový kopeček zasypeme vydlabaným korpusem a vytvoříme tak krtinec.
  • 4Podáváme vychlazené z ledničky.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře. Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears. Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty. Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.

SUROVINY NA KORPUS

SUROVINY NA NÁPLŇ