Cart

12 KUSŮDo hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY NA TĚSTO

  • 170 g cheddaru
  • 160 g blanšírovaných mandlí
  • 2 vejce
  • Sušená bazalka
  • Sůl

SUROVINY NA NÁPLŇ

  • 90 g rajčatového protlaku
  • 3 lžíce vody
  • ½ lžičky sušeného oregana
  • ½ lžičky sušené bazalky
  • 4 plátky šunky
  • 1 vejce
  • Pepř
  • Sůl

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Cheddar nastrouháme na hrubo, mandle nameleme na hladkou mouku. Přidáme 2 vajíčka, sůl a bazalku. Vzniklé těsto dáme na 30 minut do mrazáku.
  • 2Pak z něj vyválíme tenkou placku mezi dvěma pečicími papíry. Vložíme do trouby na 15 minut na 180°.
  • 3Na předpečený korpus rozetřeme rajčatový protlak, který smícháme s vodou, bylinkami, pepřem a solí. Na protlak dáme ještě plátky šunky a rozklepneme vajíčko. Pizzu dáme ještě na 15 minut dopéct do trouby.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře. Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears. Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty. Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.

SUROVINY NA TĚSTO

SUROVINY NA NÁPLŇ

JEŠTĚ POTŘEBUJETE