Cart

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 250 g krůtích nebo kuřecích jater
  • 10 g sádla
  • 70 g cibule
  • Tymián čerstvý
  • 25 ml smetany
  • 70 g másla
  • 2 špetky soli
  • Pepř

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Játra očistíme a orestujeme zprudka na sádle - cca 3 minuty, pak přidáme nakrájenou cibuli na malé kousky a tymián. Po dalších 3 minutách dusíme asi 5 minut (stáhneme teplotu) pod pokličkou.
  • 2Pak pokličku odklopíme a vodu necháme vyvařit. Poté pánev odstavíme  z plotýnky a přilijeme smetanu. Necháme chvilku vychladnout.
  • 3Poté tyčovým mixérem mixujeme a postupně přidáváme kostičky másla. Mixujeme dohladka. Osolíme a opepříme.
  • 4Tekutou paštiku vlijeme do skleniček a necháme vychladnout. Dáme do ledničky a necháme ztuhnout. Uchováváme v lednici, kde vydrží 4 dny.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře. Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears. Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty. Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.

SUROVINY