Cart

6 KUSŮDo hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 250 g tvarohu
  • 20 g psyllia
  • 4 vejce
  • 40 g slunečnicových semínek
  • 30 g chia semínek
  • 20 g sezamových semínek
  • ½ lžičky prášku do pečiva
  • Špetka soli
  • 1 lžička provensálského koření
  • 1 stroužek česneku

SUROVINY NA DOKONČENÍ

  • 1 lžička provensálského koření
  • 1 stroužek česneku

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1V misce smícháme všechny ingredience a vznikne nám polotekuté těsto. Necháme ho chvíli odstát.
  • 2Pokud máme formu na bagety, naplníme ji těstem. Dají se však vytvořit i bez ní. Na každé bagetce vytvoříme nožem 2 malé prohlubně, které potřeme provensálským kořením smíchaným s prolisovaným česnekem. Vložíme je do rozehřátě trouby a pečeme 40 minut na 180 °C.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře. Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears. Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty. Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.

SUROVINY

SUROVINY NA DOKONČENÍ