6 KUSŮDo hodinky
Buy all ingredients right below the recipe
SUROVINY
- 250 g tvarohu
- 20 g psyllia
- 4 vejce
- 40 g slunečnicových semínek
- 30 g chia semínek
- 20 g sezamových semínek
- ½ lžičky prášku do pečiva
- Špetka soli
- 1 lžička provensálského koření
- 1 stroužek česneku
SUROVINY NA DOKONČENÍ
- 1 lžička provensálského koření
- 1 stroužek česneku
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
POSTUP
- 1V misce smícháme všechny ingredience a vznikne nám polotekuté těsto. Necháme ho chvíli odstát.
- 2Pokud máme formu na bagety, naplníme ji těstem. Dají se však vytvořit i bez ní. Na každé bagetce vytvoříme nožem 2 malé prohlubně, které potřeme provensálským kořením smíchaným s prolisovaným česnekem. Vložíme je do rozehřátě trouby a pečeme 40 minut na 180 °C.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře.
Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears.
Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty.
Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.