Cart

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 190 g konzervu tuňáka ve vlastní šťávě
  • 100 g Lučiny
  • 1 lžičku hořčice
  • 1 menší červená cibule
  • 1 lžíce kaparů (volitelně)
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • Sůl
  • Pepř
  • Pažitka

SUROVINY NA DOKONČENÍ

  • 2 kornbagety
  • 2 vejce

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Do horké vody vložíme vejce a vaříme je natvrdo 8-10 minut.
  • 2Cibuli, pažitku a kapary nakrájíme na drobno. Konzervu tuňáka otevřeme a slijeme šťávu.
  • 3Do misky vložíme všechny suroviny kromě vejce a zamícháme. Dle chuti osolíme a přidáme špetku pepře. Bagetu nakrájíme a namažeme pomazánkou
  • 4Dozdobíme vejcem a pažitkou.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY

SUROVINY NA DOKONČENÍ