2 PORCEDo hodinky
Buy all ingredients right below the recipe
SUROVINY
- 190 g konzervu tuňáka ve vlastní šťávě
- 100 g Lučiny
- 1 lžičku hořčice
- 1 menší červená cibule
- 1 lžíce kaparů (volitelně)
- 1 lžíce citronové šťávy
- Sůl
- Pepř
- Pažitka
SUROVINY NA DOKONČENÍ
- 2 kornbagety
- 2 vejce
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
POSTUP
- 1Do horké vody vložíme vejce a vaříme je natvrdo 8-10 minut.
- 2Cibuli, pažitku a kapary nakrájíme na drobno. Konzervu tuňáka otevřeme a slijeme šťávu.
- 3Do misky vložíme všechny suroviny kromě vejce a zamícháme. Dle chuti osolíme a přidáme špetku pepře. Bagetu nakrájíme a namažeme pomazánkou
- 4Dozdobíme vejcem a pažitkou.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!