Cart

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 1 meloun Cantaloupe
  • 80 g jahod
  • 80 g avokáda
  • 200 g sýru Gorgonzola
  • 300 g listového salátu
  • 40 g černých oliv
  • 40 g vlašských ořechů

POMERANČOVÝ DRESINK

  • 100 ml štávy z pomeranče
  • 35 g medu
  • 35 ml olivového oleje
  • 35 ml avokádového oleje

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Salát opereme a natrháme na menší kousky.
  • 2Zbylé ingredience na salát nakrájíme na malé kostičky.
  • 3Vše smícháme spolu s připraveným dresinkem a servírujeme.

POSTUP NA DRESINK

  • 1Všechny ingredience smícháme a pomocí ponorného mixeru vytvoříme emulzi.
Pasta Fresca
Šéfkuchař Tomáš Mykytyn a jeho tým vaří čerstvá, sezónní jídla podle tradičních italských receptur. A na Rohlík nám přináší recept na svěží ovocný salát, který si nyní můžete vykouzlit i doma.

SUROVINY

POMERANČOVÝ DRESINK