4 PORCERychlovka
Buy all ingredients right below the recipe
SUROVINY
- 1 meloun Cantaloupe
- 80 g jahod
- 80 g avokáda
- 200 g sýru Gorgonzola
- 300 g listového salátu
- 40 g černých oliv
- 40 g vlašských ořechů
POMERANČOVÝ DRESINK
- 100 ml štávy z pomeranče
- 35 g medu
- 35 ml olivového oleje
- 35 ml avokádového oleje
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
POSTUP
- 1Salát opereme a natrháme na menší kousky.
- 2Zbylé ingredience na salát nakrájíme na malé kostičky.
- 3Vše smícháme spolu s připraveným dresinkem a servírujeme.
POSTUP NA DRESINK
- 1Všechny ingredience smícháme a pomocí ponorného mixeru vytvoříme emulzi.
Pasta Fresca
Šéfkuchař Tomáš Mykytyn a jeho tým vaří čerstvá, sezónní jídla podle tradičních italských receptur. A na Rohlík nám přináší recept na svěží ovocný salát, který si nyní můžete vykouzlit i doma.