4 PORCEDo hodinky
Buy all ingredients right below the recipe
KORIANDROVÉ MÁSLO
- 50 g másla
- 15 g oloupaného česneku
- 2 lžíce najemno nakrájeného koriandru
- 2 lžičky najemno nastrouhané citronové kůry
KUKUŘICE
- 4 klasy cukrové kukuřice
- 2 lžíce rostlinného oleje
- 60 g cukru krupice
- 60 g soli
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
POSTUP NA KORIANDROVÉ MÁSLO
- 1Česnek prolisujeme.
- 2V rendlíku rozehřejeme máslo, přidáme česnek a citronovou kůru a na mírném ohni necháme česnek krátce zpěnit. Pozor, nesmí zezlátnout! Rendlík stáhneme z ohně a vmícháme nakrájený koriandr.
POSTUP NA KUKUŘICI
- 1V kastrolu přivedeme k varu 3 l vody se solí a cukrem. Vložíme kukuřičné klasy a vaříme je pod pokličkou 30 minut. Klasy během varu občas otočíme. Uvařenou kukuřici necháme důkladně okapat v cedníku.
- 2V pánvi na vyšším ohni rozehřejeme olej a klasy opečeme ze všech stran dozlatova. Poté je přelijeme koriandrovým máslem a ihned podáváme.
Roman Vaněk
Together with Rohlík, I’ve put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how the recipe turned out #rohlikchef