8 PORCÍRychlovka
Buy all ingredients right below the recipe
SUROVINY
- 200 g čerstvých jahod
- 2 střední banány (cca 160 g)
- 170 g smetany ke šlehání
MŮŽE SE HODIT
- Bílá čokoláda na ozdobu
- Ovoce sušené mrazem
JEŠTĚ POTŘEBUJETE
- Formy na nanuky
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
POSTUP
- 1Všechny ingredience dejte do mixéru a rozmixujte dohladka.
- 2Směs přelijte do formiček a dejte do mrazáku alespoň na 4 hodiny.
- 3Před podáváním nechte zmrzlinu ve formičce při pokojové teplotě povolit anebo formičku dejte na chvilinku pod proud vlažné vody – zmrzlina se od formičky uvolní a nanuk půjde lehce vytáhnout.
- 4Pokud chcete nanuky ještě vylepšit, namočte je do rozehřáté bílé čokolády nebo je pouze pokapejte a ozdobte rozdrceným lyofilizovaným ovocem.
Kateřina Jašková
Máma dvou holčiček, food blogerka a fotografka. Katka z blogu milluji.cz se ve svých receptech zaměřuje na vyvážené recepty a na zdravý životní styl. Je zastáncem kvality a jednoduchých receptů, které v kuchyni zvládne každý vytížený rodič.