



Gurmet
Gurmet Wagyu chuck flap steak from Japan, A5+
ca. 100 g6 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Japonské hovězí maso z plemene Wagyu. Je proslulé díky svému unikátnímu mramorování, které dodává masu výjimečnou chuť a šťavnatost.
- Zabaleno: ve vakuu
- Stupnice mramorování: A5
Wagyu (和牛, Wa gyū, „japonský skot“) je název pro japonská plemena hovězího dobytka. Jak se Wagyu stalo velmi známým díky produkci vysoce kvalitního hovězího masa, začalo se šířit z Japonska do dalších zemí a kontinentů.
Zpracováno a baleno v České republice.
V čem je maso od plemeno Wagyu tak výjimečné?
Plemeno Wagyu je geneticky předurčené k intenzivnímu mramorování a je pro něj typický chov s vysokým energetickým příjmem s minimálním počtem 400 dní od 18 měsíců věku. Tato výživa zajišťuje velmi vysoké mramorování (vnitřní svalový tuk).
Použití
Z masa ugrilujete perfektní steak, který díky mramorování zůstane šťavnatý.
O značce Gurmet
Řezníci v Gurmetu připravují maso pro své zákazníky již od roku 2003 ve vlastním provozu v Kralupech nad Vltavou a od roku 2019 i v Opavě. Gurmet zpracovává hovězí a vepřové maso primárně od chovatelů v České republice. U některých výrobků není tuzemská produkce dostačující, pak vybírají maso především z Německa, Belgie nebo Irska.
Maso je připravováno tzv. kuchyňskou úpravou, kdy již není potřeba maso dále očišťovat nebo porcovat.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–2 °C.
Výrobce
Bidfood Czech Republic s.r.o.
V Růžovém údolí 553
278 01 Kralupy nad Vltavou
Česká republika
Durability
Chuck Flap - hovězí výsekové maso chlazené, krk bez kosti.
Nutritional values per 100 g
Energy value | 1198 kJ/286 kCal |
Fats | 23.3 g |
including saturated fatty acids | 8 g |
Carbohydrates | 0 g |
including sugars | 0 g |
Protein | 18 g |
Salt | 0.1 g |
Fibre | 0 g |