

Rohlík Bistro
Mango cheesecake from Eva Wilhamová
120 gFRESHNESS GUARANTEE
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
S šéfkuchařkou Evou Wilhamovou jsme pro vás připravili legendární mangový cheesecake.
Jemný tvarohový dezert, který určitě znáte. Navíc je vylepšený ovocnou chutí čerstvého manga. Sladký dezert je připraven z kvalitního sýru, BIO smetany, manga a maracuji.
O šéfkuchaři
Eva Wilhamová pro vás už 25 let připravuje dezerty v Zátiší, kde si potrpí na poctivé a kvalitní suroviny. Do cukrařiny se zamilovala a je ráda, že se stala vášní i pro jejího syna. Společně se zabývají trendy, hledají nové receptury i postupy a snaží se toto krásné řemeslo posouvat zase o krok dál.
Jak to funguje?
Použití
Určeno k přímé konzumaci. Dezert si vychutnejte jako sladkou tečku po jídle.
Skladování
Skladujte při teplotě od 0 °C do 6 °C. Po otevření ihned zkonzumujte.
Výrobce
Zátiší Catering Group, a.s.
Novotného lávka 5
110 00 Staré Město
Česká republika
Kam s obalem?
Durability
Please consume on the day of purchase.
Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 1 day.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.Composition
Smetana | 35 % |
Smetanový sýr | 24 % |
Mléko | |
Smetana | |
Syrovátkový bílkovinný koncentrát | |
Jedlá sůl | |
E330 - Kyselina citronová | |
Mangové pyré | 19 % |
Mangové pyré | 92 % |
Cukrový sirup | |
E330 - Kyselina citronová | |
Cukr | |
Marakujové pyré | 5 % |
Cukr třtinový | |
Pšeničná mouka | |
Mandle neloupané | |
Máslo | |
Želatina plátková | |
Vepřová kůže | 100 % |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 988 kJ/236 kCal |
Fats | 16.6 g |
including saturated fatty acids | 12.2 g |
Carbohydrates | 19.6 g |
including sugars | 14.5 g |
Protein | 3.1 g |
Salt | 0.2 g |
Fibre | 0 g |
Allergens
Cereals (gluten) |
Milk |
Tree nuts |
May contain traces of: |
Crustaceans |
Eggs |
Fish |
Peanuts |
Soybeans |
Celery |
Mustard |
Sesame seeds |
Sulfur dioxide |
Lupin |
Molluscs |