



Cookit
Pork neck and baked potatoes with lamb's lettuce and honey-mustard dressing
1.112 kg3 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
Xtra price:
CZK 246.41
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Uvařte si šťavnatou vepřovou krkovici sous-vide s opečenými grenaille bramborami, polníčkem se sladko-pikantním dresinkem z hořčice a medu. Recept pro vás připravil kuchař Jan Horký.
Balení obsahuje suroviny pro přípravu 2 porcí.
Použití
Součástí balíčku je návod k přípravě:
O kuchaři
Jan Horký je držitel titulu Kuchař roku ČR 2008 a 2018, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR. Na Mistrovství světa v Singapuru 2018 získal zlatou medaili a stal se absolutním vítězem.
Skladování
Skladujte při teplotě do 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Gastro Investment a.s.
Pozdeňská 2126/7,
167 00 Praha 6
Česká republika
Durability
Composition
Vepřová krkovice sous-vide včetně výpeku | 35 % |
Vepřová krkovice | |
Tymián | |
Rozmarýn | |
Sůl | |
Grenaille brambory sous-vide | 35 % |
Směs zeleniny | 11 % |
Okurka salátová | |
Salát polníček | |
Olivový olej | |
Med včelí | 5 % |
Hořčice dijonská | 5 % |
Voda | |
Semínko hořčice | |
Kvasný ocet | |
Sůl | |
Kurkuma | |
Stabilizátor | |
E415 - Xanthan | |
Česnek | |
Tymián | |
Rozmarýn | |
Show all |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 661 kJ/158 kCal |
Fats | 9.1 g |
including saturated fatty acids | 1.7 g |
Carbohydrates | 10.5 g |
including sugars | 4.5 g |
Protein | 8.3 g |
Salt | 0.4 g |
Fibre | 0 g |
Allergens
Mustard |