
Kikkoman
Kikkoman Tamari soy sauce gluten free
250 mlDelivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Kikkoman sojová omáčka Tamari bez lepku. Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Vyrábí z přirozeně bezlepkových surovin.
Použití
Tamari omáčku využijete při přípravě studených zálivek, omáček a pikantních dipů.
O výrobci
Společnost Kikkoman má výrobní závody a kanceláře v Japonsku, USA, Nizozemsku, Singapuru, Tchaj-wanu, Číně a Kanadě. Kikkoman je nejoblíbenější značkou sójové omáčky v Japonsku a ve Spojených státech. Evropským sídlem společnosti je obec Sappemeer v holandském městě Groningenu. Společnost zahájila výrobu v roce 1997 a nyní produkuje více než 400 milionů litrů sójové omáčky za rok.
Skladování
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 2 měsíců.
Výrobce
KIKKOMAN FOODS EUROPE B.V.
De Vosholen 100
9611 TG Sappemeer
Nizozemí
Composition
Pitná voda |
Sojové boby |
Jedlá sůl |
Ocet kvasný lihový |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 240 kJ/57 kCal |
Fats | 0 g |
including saturated fatty acids | 0 g |
Carbohydrates | 2 g |
including sugars | 0 g |
Protein | 10 g |
Salt | 16.4 g |
Fibre | 0 g |
Allergens
Soybeans |