Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 60 minutes

30 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Delivery

Cart

Lagris

Lagris Mashed potatoes with milk

130 g
Temporarily unavailable.
Send an e-mail when it's back in stock
Show similar from category »
Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Bramborová kaše s mlékem je variace klasické kaše, ale navíc obsahuje i mléko. Na výrobu jednoho balení bylo použito cca 660 g čerstvých brambor.

Použití

Ke 600 ml horké vody přidáme 3 čajové lžičky másla a 1/2 čajové lžičky soli. Po rozpuštění másla vsypeme směs, krátce promícháme a necháme 1 minutu odstát. Následně kaši vymícháme metličkou v krémovou hmotu. Během přípravy kaši nešleháme. 

Standardní servírování bramborové kaše s mlékem můžete ozvláštnit nasekanými čerstvými bylinkami (například bazalkou, pažitkou).

O výrobci

Název firmy Podravka je odvozen od obyvatelek regionu Podravina v Chorvatsku, kde má společnost svou centrálu. Vznikla v roce 1947, kdy bratři Wolfové začali se zpracováním a prodejem ovoce. Později se stala známou v Chorvatsku i v zahraničí svou výrobou univerzálních kořenících směsí značky Vegeta, která je vyvážena již více než padesát let do více než 40 zemí po celém světě, do všech kontinentů. Dnes není Podravka známá jen svou značkou Vegeta, ale také svými dalšími značkami Dolcela, Lino, Eva, Fant, Kviki a dalších.

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě.

Výrobce

Podravka – Lagris a. s.
Dolní Lhota 39 
763 23 Dolní Lhota u Luhačovic
Česká republika

Nutritional values per 100 g

Energy value1491 kJ/352 kCal
Fats0.6 g
including saturated fatty acids0.5 g
Carbohydrates73 g
including sugars8.6 g
Protein11 g
Salt0.38 g
Fibre4.1 g

Allergens

Cereals (gluten)
Milk
May contain traces of:
Eggs
Database of additives is provided by the Fair Food independent organization.
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.