

Rohlík Bistro
Thai yellow curry with pork and jasmine rice by Sia
0.6 kg4 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
Xtra price:
CZK 239.95
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Asijská restaurace Sia pro vás připravila pikantní thajské vepřové kari s kokosovým mlékem, citronovou trávou, limetovými listy, rybí omáčkou a jasmínovou rýží. Součástí je salát s Bok choi a koriandru a chilli dresing.
Je možné si vychutnat pokrmy z vašich oblíbených restaurací v pohodlí domova? Teď už ano, a to díky Rohlík Bistru! Důkazem je řada těchto specialit od restaurace Sia. Základem jsou suroviny přímo z Asie. Thajská kuřecí polévka je jedním z oblíbených pokrmů tamější kuchyně. Tak neváhejte a dopřejte si tuto pochoutku již dnes!
O restauraci
Asijská restaurace Sia vychází z tradičních receptů a postupů, které byly obohaceny zkušenostmi mezinárodního týmu šéfkuchaře Jiřího Štifta. Jídla jsou připravována přímo před hosty, a to v třípatrové otevřené kuchyni. Po vzoru asijského způsobu stolování jsou jednotlivé pokrmy servírovány doprostřed stolu.
V menu Sia naleznete tradiční oblíbené recepty asijské kuchyně, jako je pekingská kachna jejíž příprava trvá dva dny. Dále oblíbené knedlíčky dim sum plněné masem nebo mořskými plody, a nakonec robata gril – grilování mořských ryb podávaných s originálními marinádami.
Jak to funguje?
Použití
Maso v kari omáčce přelijeme do vhodného rendlíku a za stálého míchání uvedeme do varu. Maso dobře prohřejeme. Rýži prohřejeme na páře, nebo ve vakuovacím sáčku v mikrovlnné troubě. Ohřátou rýži přendáme do vhodné servírovací misky a posypeme smaženou cibulkou. Bok choi ochutíme čili dresinkem a nasekaným koriandrem. Prohřáté maso s omáčku přendáme do vhodného hlubokého talíře, přidáme salát z bok choi a koriandru. Pokrm dle chuti přiostříme nakrájenou chilli papričkou. Podáváme s jasmínovou rýží.
Skladování
Skladujte v chladničce do 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Sia Restaurant
V Celnici 1034/6,
Praha 1, 110 00
Česká republika
Kam s obalem?
Durability
Thajské žluté kari s vepřovým masem (vepřová krkovice, chilli. šalotka, zázvor, galangal, česnek, limetkové listy, citronová tráva, koriandr, cukr, limeta, rybí omáčka, kokosové mléko, kurkuma, římský kmín, olej, sůl), smažená cibulka (cibulka, olej, pšeničná mouka), vařená jasmínová rýže (rýže, řepkový olej), bok choi, čerstvý koriandr, chilli, dresing na salát (cukr, rybí omáčka, česnek, chilli, limeta)
Nutritional values per 100 g
Energy value | 576 kJ/138 kCal |
Fats | 6.4 g |
including saturated fatty acids | 1.7 g |
Carbohydrates | 18.8 g |
including sugars | 1.5 g |
Protein | 7 g |
Salt | 1.3 g |
Fibre | 0 g |
Allergens
Cereals (gluten) |
Fish |
May contain traces of: |
Crustaceans |
Eggs |
Peanuts |
Soybeans |
Milk |
Tree nuts |
Celery |
Mustard |
Sesame seeds |
Sulfur dioxide |
Lupin |
Molluscs |