

Rohlík Bistro
Chicken curry with green beans, basmati rice by Mahavir Kanswala
450 g2 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
S šéfkuchařem Mahavirem Kanswalem jsme pro vás připravili netradiční indickou pochoutku v podobě kuřecího kari se zelenými fazolkami, které vezme vaše chuťové buňky na úžasnou cestu na Východ.
Kari zná asi každý, to od Mahavira Kanswaly je z kuřecích stehen a společně se smetanou tvoří dokonalou kombinaci chutí. Jako přílohu zvolili zelené fazolky. Dobrou chuť vám přeje Mahavir.
O šéfkuchaři
Mahavir Kanswal rád do tradičních indických receptur vnáší kouzlo moderní evropské kuchyně. Nechte se překvapit a vyzkoušejte chutě Východu v jeho nejlepších pokrmech!
Jak to funguje?
Použití
Kari i fazolky můžete ohřívat přímo v sáčku ve vodní lázni, pozor ať nepřivedete vodu k varu, nebo přendejte do hrnců. Nebo do jednoho, pokud vám nevadí smíchat přílohu, a na mírném ohni za občasného míchání́ ohřejte.
Skladování
Skladujte při teplotě od 0 °C do 4 °C. Po otevření ihned zkonzumujte. Znovu neohřívejte.
Výrobce
Zátiší Catering Group, a.s.
Novotného lávka 5
110 00 Staré Město
Česká republika
Kam s obalem?
Durability
Composition
Kuřecí kari | 90 % |
Kuřecí stehna | 33 % |
Zelené fazolky | 33 % |
Smetana | |
Rajčata | |
Koření Deggi Mirch | |
Červené chilli | |
Koření garam masala | 3.3 % |
Koriandr | |
Římský kmín | |
Zelený kardamom | |
Badyán | |
Bobkový list | |
Skořice | |
Chilli | |
Cibule žlutá | |
Olivový olej | |
Kmín | |
Koriandr | |
Kurkuma | |
Česnek | |
Zázvor | |
Basmati rýže | 10 % |
Show all |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 840 kJ/201 kCal |
Fats | 9.2 g |
including saturated fatty acids | 3.6 g |
Carbohydrates | 17 g |
including sugars | 2.3 g |
Protein | 11.1 g |
Salt | 0.8 g |
Fibre | 3.2 g |
Allergens
Cereals (gluten) |
Milk |
May contain traces of: |
Crustaceans |
Eggs |
Fish |
Peanuts |
Soybeans |
Tree nuts |
Celery |
Mustard |
Sesame seeds |
Sulfur dioxide |
Lupin |
Molluscs |