Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 60 minutes

30 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Delivery

Cart

Ibérico Pork tenderloin

ca. 340 g

5 DAYS AVERAGE FRESHNESS

This product stays fresh for an average of 5 days after delivery, with a guaranteed minimum of 3 days. If you are not satisfied we will give you a refund.
Premium quality

ca.

Price adjusted based on the final weight

More info

 CZK 231.17 CZK 679.90 /kg

Delivery within 60 minutes

100+ customers buy regularly

Country: Spain,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Vepřová panenka bez řetízku s palcem z prasete plemene Ibérico.

Maso vyniká svou jemností a libovostí. Při naříznutí je viditelné tukové žilkování typické pro rasu Iberico prasat. 

Iberico vepřové maso je skutečný kulinářský poklad a je právem považováno za nejlepší vepřové maso na světě. Svou jedinečnou chuť, šťavnatost a silné mramorování získávají díky excelentní genetické vybavenosti, volnému chovu v tradičním a typickém regionu Salamanca a pestré, čisté stravě.

Plemeno prasat iberijských...

Iberijská prasata mají několik poddruhů – černí, Colorado, Torbisal. Všeobecně prase iberijské vyniká vysokým obsahem tuku, vynikající schopností růstu a dobrou adaptabilitou na vnější podmínky. Jedná se o křížence prasete divokého a plemene Duroc.

Prasata žijí výhradně ve volném chovu, kde mají neomezený přístup k travnaté louce ve svém typickém prostředí v hornatých a řídce osídlených oblastech. Standardně jsou chovány na menších farmách, kde je maximálně 300–500 jedinců. Iberijská prasata žijí v průměru 12–16 měsíců. Strava se skládá z travin, kořenů, kukuřice a žaludů, které se nachází a pěstují pouze v tomto regionu.

Použití

Určeno k tepelné úpravě. Panenka je vhodná na přípravu všech minutek. Využít ji můžete v receptech jako je pečená vepřová panenka, vepřové medailonky a další oblíbené pokrmy z vaší kuchyně.

O výrobci

Historie společnosti César Nieto se začala psát roku 1943 ve městě Salamanca. Firma jako jedna z prvních začala už v té době chovat tradiční plemeno prasat iberijských. Farma respektuje tradiční postupy a stálou kvalitu při výrobě. Sortiment se specializuje na zpracování čistého masa a uzeninových výrobků z iberijských prasat.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě od 0–4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.

Výrobce

Cesar Nieto Group S.L. 
Polígono Agroalimentario,
C. Sierra Ventosa, 66M,
37770, Salamanca
Španělsko

Durability

Average durability from the time of delivery: 5 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 3 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Vepřové maso

Nutritional values per 100 g

Energy value1244 kJ/300 kCal
Fats25.9 g
including saturated fatty acids10.28 g
Carbohydrates1.6 g
including sugars0 g
Protein15.2 g
Salt0.22 g
Fibre0 g