
Yamasa
Yamasa Tamari gluten free soy sauce
500 mlDelivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Výtečná Tamari omáčka bez lepku.
Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli. Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje a dále fermentuje přírodním způsobem v dřevěných sudech.
Použití
Sójová omáčka se využívá při přípravě sushi, k dochucení asijských stir-fry pokrmů, polévek, salátů, při přípravě omáček i marinád. Ochutit s ní můžete maso, zeleninu i ryby.
O výrobci
Gihei Hamaguchi je zakladatel společnosti YAMASA Corporation, který začal vyrábět sójovou omáčku v prefektuře Choshi, Chiba. Se svým vlhkým podnebím, chladnými léty a teplými zimami je ideálním místem pro výrobu skvěle chutnající sójové omáčky.
Od roku 1645 se výrobní postupy nezměnily. Pracovníci pokračují ve vaření nejlepší sójové omáčky s kombinací využití nejmodernějších technologií a tradičních metod.
Skladování
Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření skladujte v chladničce.
Výrobce
YAMASA CORPORATION
Choshi, Chiba,
Japonsko
Composition
Voda | |
Sojové boby | 30 % |
Sůl | |
Alkohol |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 382 kJ/91 kCal |
Fats | 0 g |
including saturated fatty acids | 0 g |
Carbohydrates | 9.2 g |
including sugars | 2 g |
Protein | 11 g |
Salt | 16.3 g |
Fibre | 0 g |
Allergens
Soybeans |