

Sutcha
Sutcha rib eye from Uruguay
ca. 250 g7 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
More info
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Plátek vyzrálé hovězí vysoké roštěné neboli Rib eye z Uruguaye.
Jedná se o sval na hřbetu zvířete, který je charakteristický výrazným tukovým okem, který poskytuje velké množství chuti. Ribeye je jedním z nejlepších druhů steaků na grilování. Rib eye má silné mramování- tenké, bílé proužky, které procházejí každým kusem hovězího ribeye. Jedná se o kousky intramuskulárního tuku. Obsah tuku se během procesu přípravy rozloží, maso změkne a dodá mu texturu, pro kterou je známo. Prakticky žádný kus hovězího se nemůže přiblížit mramorování, které uvidíte na řezu ribeye.
- Zabaleno: ve vakuu
- Mokré zrání: minimálně 60 dnů
Maso z Uruguaye představuje jihoamerické hovězí za dostupnou cenu v dobré kvalitě.
Proč ochutnat steakové maso z Uruguaye ?
V Uruguayi jsou běžnější plemena Angus a Hereford, která více vyhovují podnebí v této zemi (podobně jako v Argentině) a jsou proslulá skvělými steaky.
O Sutcha...
Milujete maso? Sutcha vám přináší nejširší výběr nejlepších kusů hovězího z celého světa, který je k dispozici po celý rok. A tím to nekončí – Sutcha nabízí tento druh masa za skvělou cenu, takže si konečně můžete vychutnat lahodné hovězí flat iron nebo chuck tender, kdykoli budete chtít.
Naši profesionální řezníci vám ho ručně naporcují a profesionálně zabalí, abyste si mohli užívat luxusu čerstvého chlazeného masa, které vám dovezeme až k vašim dveřím.
Prostě skvělé! Říkáme YES našemu Sutcha Ribeye steaku South America!
A ještě jedna zajímavost - věděli jste, že naše značky Miil, Ubomi, Moddia, Dacello, Pappudia, Maso! a Sutcha jsou členy jedné "domácnosti" Rohlik YES Mania, která zaručuje skvělou kvalitu produktů za skvělou cenu? Nevěděli jste? Pak nevíte, o co přicházíte! Měli byste to zkusit - doporučuje 100 ze 100 rohlíků. Zde najdete všechny produkty YES Mania.
Použití
Z masa ugrilujete perfektní steak. V steakových restauracích tradičního brazilského stylu přicházejí ke stolu číšníci s noži a špízem, na kterém jsou napichovány různé druhy kvalitních kusů masa. Tento způsob se nazývá „rodízio“ nebo „rodízillo“.
O výrobci
Česká společnost Velká Pecka byla založena v roce 2014 Tomášem Čuprem. Provozuje on-line supermarket Rohlik.cz, který je jedničkou na českém trhu. Vlastní řeznictví v Brně a výrobnu na delikatesy, sladkou a studenou kuchyni v Praze.
Skladování
Uchovávejte při teplotě od 0–4 °C.
Výrobce
Velká Pecka s.r.o.
Karolinská 654/2
186 00 Praha 8, Karlín
Česká republika
Durability
Composition
Hovězí maso |