

Rohlík Bistro
Rohlik.cz Potato dumplings stuffed with smoked meat with sauerkraut by Kuchyň
0.55 kg3 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
Xtra price:
CZK 225.16
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Restaurace Kuchyň si pro vás připravila oblíbené bramborové knedlíky plněné uzeným masem s kysaným zelím.
Kuchaři z Kuchyně plní bramborové těsto uzeným vepřovým bokem a plecí. Knedlíky jsou po uvaření doplněné kysaným zelím a na sádle pečenou cibulkou. Dobrou chuť!
O restauraci
Kuchyň patří mezi nejlepší české restaurace v Praze, a to nejen díky skvělým jídlům, ale také naprosto profesionálnímu personálu, který vás obslouží a překrásnému místu, ve kterém se nachází. Sídlí totiž v Národní galerii v Salmovském paláci s výhledem z restaurace budete vidět Prahu jako na dlani. V menu naleznete ty nejlepší české klasiky podle tradičních receptur, uvařené z kvalitních lokálních surovin.
Jak to funguje?
Použití
Knedlíky doporučujeme napařit v pařáčku – od uvedení vody do varu se napařují cca 10 minut. Zelí přendejte do hrnce nebo na pánev a prohřejte. Pak naservírujte zelí doprostřed talíře a na něj vyskládejte napařené knedlíky.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 6 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Restaurace Kuchyň
Hradčanské náměstí 186/ 1
118 00, Praha 1
Česká republika
Kam s obalem?
Durability
Composition
Bok uzený | 10 % |
Plec uzená | 10 % |
Cibule | |
Vepřové sádlo | |
Sůl | |
Pepř | |
Kmín | |
Zelí kysané | 40 % |
Bramborové těsto | 30 % |
Brambory | |
Vejce | |
Mléko | |
Mouka | |
Voda | |
Sůl | |
Vepřový vývar | |
Celer | |
Mrkev | |
Petržel | |
Cibule | |
Česnek | |
Pepř černý | |
Nové koření | |
List bobkový | |
Vepřové kosti | |
Voda | |
Show all |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 908 kJ/217 kCal |
Fats | 16 g |
including saturated fatty acids | 5.7 g |
Carbohydrates | 9.9 g |
including sugars | 1.1 g |
Protein | 8.6 g |
Salt | 1.7 g |
Fibre | 0 g |
Allergens
Cereals (gluten) |
Eggs |
Milk |
Celery |