Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 60 minutes

30 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Delivery

Where will we deliver?

Enter your address to view exact delivery times and relevant assortment.

Cart

Naše maso

Naše maso Beef brisket

ca. 0.51 kg

FRESHNESS GUARANTEE

If you are not satisfied with the freshness of our products, we will give you a refund.
Premium qualityFresh from the farmMatured meat

ca.

Price adjusted based on the final weight

More info

 CZK 254.64 CZK 499.00 /kg

Delivery within 60 minutes

30+ customers buy regularly

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Hovězí hrudí bez kosti prémiové kvality z jalovic a volů českého strakatého skotu. Hrudí (brisket) je ploché, kolagenem jemně prorostlé maso s lehkým tukovým krytím plné chuti. Nachází se ve středu hrudního koše, tam, kde se žebra spojují. 

Balení obsahuje cca 500 g kus masa. Odleželé ve vakuu 8 dní. Baleno ve vakuu.

Český strakatý skot

V Amase pracují s hovězím masem z plemene české strakaté a jeho kříženců. Jde o původní české plemeno, které tvoří zhruba polovinu veškeré populace skotu u nás. Strakatá plemena jsou rozšířena po celém světě, v okolí švýcarského Bernu se chovala už od středověku. Čestr je vysoce užitkové univerzální plemeno, chované na mléko i maso. Farmáři Amasu vychovávají jalovice a voly tak, aby zvířata byla dostatečné zmasilá a vytvořil se jim tuk pod kůží, a hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání, a zejména staření.

Použití

Typické maso našich babiček na vaření. Je to ideální maso na vaření a dušení. Z jednoho kusu masa můžete připravit vývar i rajskou omáčku. Podobně se dá připravit i koprová či křenová omáčka. Zkuste ho také upéct pod poklicí jen s bylinkami (rozmarýn, tymián) a šalotkou. Připravuje se také jako brisket (hrudí pomalu pečené v uzavřeném grilu) nebo pastrami (solené a uzené hrudí).

O výrobci

Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr a wagyu, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví v Dlouhé ulici je dodává Amaso, které odebírá od tuzemských dodavatelů a v případě wagyu také z farmy Torikai v Japonsku. Řezníci se se svými dodavateli osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

Skladování

Skladujte v chladu při teplotě 1–4 °C. Po otevření určeno k okamžité spotřebě.

Výrobce

AMASO CZ, s.r.o. 
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika

Durability

Please consume on the day of purchase.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 3 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Hovězí maso