Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 60 minutes

30 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Delivery

Cart

Garlio

Garlio BIO black onion

40 g
BIO
CZK 119.90 CZK 2,997.50 /kg

Delivery within 60 minutes

200+ customers have in favorites

Xtra price:

CZK 107.91

Country: Spain,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Že jste o ní ještě neslyšeli? Není divu, jedná se o velmi netradiční surovinu, která prošla stejně náročným procesem zrání jako černý česnek.

Proč vám udělá radost:

  • Chcete si zpestřit každodenní pokrmy jako jsou saláty, těstoviny, bowly nebo masová jídla.
  • Máte rádi tapas k vínu a bufetové pohoštění - chlebíčky, jednohubky, dipy a pesta.
  • Cibule se dá jíst i na svačinku jen tak, opravdu chutná velmi jemně. Přidat si ji můžete k vašemu oblíbenému snacku.
  • Vaše kreativita se projevuje zejména při vaření a rádi zkoušíte nové suroviny.
  • Milujete cibuli, a proto si musíte vyzkoušet i tu černou.

NEMÁTE rádi klasickou cibuli? Ale chcete využít její zdravotní účinky?

  • Právě pro vás, je černá cibule ideální náhradou.
  • jinou chuť než čerstvá cibule.
  • Nepálí z ní při krájení a vaření oči.

Vážení zákazníci vezměte prosím na vědomí, že BIO položky jsou pěstovány bez chemického ošetření, a proto jsou náchylnější pro vznik povrchových a vzhledových vad na povrchu plodu. Tyto nevzhledné vady nemají vliv na chuť a kvalitu produktu. Jedná se pouze o vizuální problém, který je u BIO položek naprosto běžný a neměl by být důvodem k reklamaci. Děkujeme za pochopení.

Použití

V tomto receptu vám představíme naši novinku a tou je černá cibule. Zkuste si udělat zapečené smetanové brambory dle receptu níže.

Pro přípravu budete potřebovat:

  • brambory nakrájené na plátky
  • cibule (bílá, červená) nakrájená na plátky
  • smetana (alespoň 30%)
  • máslo
  • trochu vody
  • černá cibule
  • sůl a pepř
  • jeden stroužek bílého česneku

Recept je velmi jednoduchý, do pečící formy (pekáčku) naskládáte dospod nakrájené cibule a přidáte trochu másla a vody, aby se nic nepřipékalo. Nejprve vyskládáte do pekáčku bramborové plátky. Smetanu smícháte se solí, pepřem a vylisovaným česnekem a zalijete s ní brambory. Následně dle chuti osolíte, opepříte. Přidat můžete i kuřecí nebo vepřové plátky. Ke konci pečení můžete přidat i sýr. Pečete na 165 °C zhruba 50 minut (pokud přidáte maso, pečte déle). Během pečení je vhodné celý obsah alespoň dvakrát promíchat. Po upečení nakrájejte černou cibuli a přidejte ji navrch pokrmu. Chuťová kombinace jemných smetanových brambor s černou cibulí vás jistě překvapí.

Přejeme dobrou chuť.

O výrobci

Garlio je značkou pro výjimečné potraviny. Tato rodinná společnost si pečlivě vybrala černý česnek vysoké kvality a jedinečné chuti. Bio čerstvý česnek odrůdy Allium Sativum L. je produkován na slunných pláních Andaluské nížiny od úpatí hor Sierra Morena až po Sierru Subbeticu. Dlouhých 33 let kultivace česneku v tomto regionu předcházelo k jeho zpracování na česnek černý. Od roku 2013 se povedlo vyvinout technologie, které přetvoří bílý česnek na černý, promění jeho strukturu, chuť a zejména nutriční látky. Česnekem to ale nekončí. Již nyní v Garliu se chystají další „černé“ produkty pro radost při vaření a nové zážitky.

Skladování

Skladujte při pokojové teplotě na suchém tmavém místě. Tip: Pro lepší chuť skladujte v chladničce.

Výrobce

Garlio
Minická 376/2
181 00  Praha 8
Česká republika

Composition

Bio cibule

Nutritional values per 100 g

Energy value384 kJ/90 kCal
Fats0 g
including saturated fatty acids0 g
Carbohydrates17 g
including sugars17 g
Protein4.25 g
Salt0.01 g
Fibre3.69 g