Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 60 minutes

30 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Delivery

Where will we deliver?

Enter your address to view exact delivery times and relevant assortment.

Cart

Pampas Market Beef Ham - Tri Tip Maminha Argentina

ca. 1 kg

6 DAYS AVERAGE FRESHNESS

This product stays fresh for an average of 6 days after delivery, with a guaranteed minimum of 4 days. If you are not satisfied we will give you a refund.
Premium qualityMatured meat

ca.

Price adjusted based on the final weight

More info

 CZK 599.90 CZK 599.90 /kg

Delivery within 60 minutes

400+ customers have in favorites

Country: Argentina,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Dopřejte si kus kvalitního, světově proslulého argentinského masa, které má nízký obsah tuku.

Proč je argentinské hovězí maso tak proslulé? Krávy se celoročně pasou na zelených a vlhkých rovinách, zvaných pampy. Mají dostatek pohybu, což přispívá ke křehkosti masa.

  • Zabaleno: ve vakuu
  • Mokré zrání: 4–5 týdnů

Maso je zpracováváno a baleno v Argentině při přísných hygienických podmínkách a vyzrává 4–5 týdnů ve vakuu při cestě do Evropy na lodích.

Vyzkoušejte Tri Tip steak neboli Maminha. Je to část mezi ořechem a květovou špičkou. Má tvar nepravidelného trojúhelníku a vyznačuje se křehkým tukovým vláknem a tukovým krytím, který propůjčuje steaku výraznou chuť.

Použití

Chodíte na ten nejlepší steak do restaurace? Co takhle si ho udělat z pohodlí domova? Pojďte si ho vyzkoušet podle našeho receptu.

Po vybalení z vakua, maso osušte papírovou utěrkou a nechte při pokojové teplotě minimálně 20 minut odpočinout. Následně ho nakrájejte na cca 3–4 cm vysoké plátky a vložte na rozpálenou steakovou pánev či gril. Rychle opečte z obou stran, aby se maso zatáhlo a nevytékala z něj šťáva. Poté pečte cca 3–5 minut z každé strany na požadovaný stupeň propečení. Nechte pár minut odležet a můžete podávat.

Argentinské hovězí z mladých vykastrovaných býků (tzv. volské maso) vyniká nejen svou jedinečnou křehkostí a šťavnatou chutí, ale i skvělými nutričními hodnotami. 
Zpracování a doprava v přísných hygienických podmínkách

Maso z mladých volků je zpracováváno v Argentině v přísných hygienických podmínkách a vyzrává následně 4–5 týdnů ve vakuu tzv. mokrým zráním na lodích ve chlazených kontejnerech při teplotě 0–3 °C. Následně putuje chlazenými nákladními vozy do chladících boxů Pampas Market.

O výrobci

Nestar International, která vystupuje pod značkou Pampas Market, založil Argentinec Gabriel Ruberto spolu s manželkou Petrou již v roce 2001. Specializují na dovoz čerstvého vysoce kvalitního argentinského masa, jehož kvalitu pravidelně osobně prověřují na farmách v Argentině. V jejich portfoliu najdete i lahodná vína a delikatesy z Nového světa a Španělska. Všechny výrobky mají dlouholetou tradici a jsou dodávány do nejlepších steak housů, restaurací a vinoték po celé České republice.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

Nestar International s.r.o.
Na Louži 1
Praha 10, 101 00
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 6 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 4 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Hovězí maso