
Pampas Market Beef Ham - Tri Tip Maminha Argentina
ca. 1 kg6 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
More info
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Dopřejte si kus kvalitního, světově proslulého argentinského masa, které má nízký obsah tuku.
Proč je argentinské hovězí maso tak proslulé? Krávy se celoročně pasou na zelených a vlhkých rovinách, zvaných pampy. Mají dostatek pohybu, což přispívá ke křehkosti masa.
- Zabaleno: ve vakuu
- Mokré zrání: 4–5 týdnů
Maso je zpracováváno a baleno v Argentině při přísných hygienických podmínkách a vyzrává 4–5 týdnů ve vakuu při cestě do Evropy na lodích.
Vyzkoušejte Tri Tip steak neboli Maminha. Je to část mezi ořechem a květovou špičkou. Má tvar nepravidelného trojúhelníku a vyznačuje se křehkým tukovým vláknem a tukovým krytím, který propůjčuje steaku výraznou chuť.
Použití
Chodíte na ten nejlepší steak do restaurace? Co takhle si ho udělat z pohodlí domova? Pojďte si ho vyzkoušet podle našeho receptu.
Po vybalení z vakua, maso osušte papírovou utěrkou a nechte při pokojové teplotě minimálně 20 minut odpočinout. Následně ho nakrájejte na cca 3–4 cm vysoké plátky a vložte na rozpálenou steakovou pánev či gril. Rychle opečte z obou stran, aby se maso zatáhlo a nevytékala z něj šťáva. Poté pečte cca 3–5 minut z každé strany na požadovaný stupeň propečení. Nechte pár minut odležet a můžete podávat.
Argentinské hovězí z mladých vykastrovaných býků (tzv. volské maso) vyniká nejen svou jedinečnou křehkostí a šťavnatou chutí, ale i skvělými nutričními hodnotami.
Zpracování a doprava v přísných hygienických podmínkách
Maso z mladých volků je zpracováváno v Argentině v přísných hygienických podmínkách a vyzrává následně 4–5 týdnů ve vakuu tzv. mokrým zráním na lodích ve chlazených kontejnerech při teplotě 0–3 °C. Následně putuje chlazenými nákladními vozy do chladících boxů Pampas Market.
O výrobci
Nestar International, která vystupuje pod značkou Pampas Market, založil Argentinec Gabriel Ruberto spolu s manželkou Petrou již v roce 2001. Specializují na dovoz čerstvého vysoce kvalitního argentinského masa, jehož kvalitu pravidelně osobně prověřují na farmách v Argentině. V jejich portfoliu najdete i lahodná vína a delikatesy z Nového světa a Španělska. Všechny výrobky mají dlouholetou tradici a jsou dodávány do nejlepších steak housů, restaurací a vinoték po celé České republice.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Nestar International s.r.o.
Na Louži 1
Praha 10, 101 00
Česká republika
Durability
Composition
Hovězí maso |