
Naše maso
Our meat Beef speck
ca. 250 g7 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
More info
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Vynikající hovězí špek prémiové kvality.
Hovězí špek je vyrobený z hovězího loje čestru. Je lehce zauzený a má jemnou máslovou chuť.
Použití
Použijte ho třeba na prošpikování hovězího masa na pečení.
Připravte si chutnou svačinu ve formě sázených vajec na špeku podle následujícího receptu, který doporučuje Rohlik.cz:
Plátky špeku vyskládáme do suché teflonové pánve a z obou stran opečeme dokřupava. Vajíčka rozklepneme a opatrně "vyklopíme" na opečený špek. Ztlumíme plamen a necháme zrazit bílek. Žloutek musí zůstat neporušený a tekutý. Osolíme dle chuti a podáváme s čerstvým pečivem. Můžeme posypat bylinkami.
O výrobci
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.
Skladování
Skladujte při teplotě 1–4 °C.
Výrobce
AMASO CZ, s.r.o.
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika
Durability
Composition
Hovězí lůj |
Dusitanová nakládací sůl |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 3204 kJ/765 kCal |
Fats | 79 g |
including saturated fatty acids | 30 g |
Carbohydrates | 0 g |
including sugars | 0 g |
Protein | 4 g |
Salt | 2.5 g |
Fibre | g |