


Farma Wieder
Farma Wieder Ostrich steak
ca. 500 g15 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Chlazené a vyzrálé maso z nejkvalitnější hřbetní části pštrosa.
Nejdůležitějším procesem je takzvané zrání masa, kdy se maso stává jemnějším a jeho chuť je výraznější. Za všechno může přirozená přeměna enzymů, kdy se glykogen mění na kyselinu mléčnou, která působí protimikrobiálně a maso přirozeně zraje.
Důležitou podmínkou je zachovaní stanovených teplot, vlhkosti a doby zrání, tak aby pštrosí maso mohlo být zavakuováno a v ledničce vám chlazené vydrželo dalších pár týdnů. Bez rychlosolí, lepku a emulgátorů.
Použití
Vhodné ke grilování, kdy se maso zprudka opeče z obou stran po krátkou dobu cca 2 minut a tím zůstane krásně šťavnaté. Po upečení maso zabalte do alobalu a nechte jej v teple odpočinout po dobu 3 minut.
O výrobci
Historie Farmy Wieder se začala psát již v roce 1993. Prvním impulzem, který pomohl tomu, že farma Wieder začala chovat pštrosy jako první v České republice, byla vášeň Pavla Wiedra staršího.
Dlouholetá zkušenost s chovem neobvyklého druhu nelétavého ptáka dala ty nejlepší podmínky k tomu, jak vychovat a reprodukovat zdravé jedince v krásném prostředí farmy na zelené louce. Díky tomu se může Pštrosí Vršek Wieder pyšnit jakostní třídou číslo 1.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Pštrosí Vršek Wieder
1. Máje 258
747 35 Hněvošice
Česká republika
Zpracováno a baleno
FARMA ORYX spol. s r.o.
Služovice č. p. 154
74728 Služovice
Česká republika
Durability
Composition
Pštrosí maso |