
Salad Radicchio 1pc,'name',
ca. 240 gca.
More info
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Salát radicchio má bílo-žilkované červené listy a nahořklou, kořeněnou chuť.
Použití
V italské kuchyni je salát radicchio obvykle grilovaný na olivovém oleji, nebo se přidává do rizota a těstovin, do závinů či nádivek do drůbeže. Může se dusit nebo zapékat, restovat na másle nebo zadělávat na smetaně. Tepelnou úpravou se chuť salátu zjemní.
Tip: Připravte si s námi lahodné italské rizoto.
Na olivovém oleji zpěňte cibulku, přidejte pokrájenou hlávku salátu radicchio a chvíli poduste. Přidejte rýži, postupně za stálého míchání vařte a po troškách zalévejte bílým vínem a vývarem, dokud rýže není uvařená. Přidejte strouhaný parmezán, máslo a čerstvě mletý pepř, promíchejte a můžete podávat.
Přejeme dobrou chuť.
Skladování
Uchovávejte při teplotě kolem 3 °C a při vyšší vlhkosti.
Composition
Salát Radicchio |
I. jakost |