
Avesani
Avesani Lasagne
250 gDelivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Prémiové čerstvé lasagne s tradicí od roku 1951.
Avesani Lasagne se řadí mezi italské těstoviny nejvyšší kvality, kterou mimo jiné zajišťuje certifikace ISF FOOD a BRC. Jsou unikátní svojí chutí, vůní, strukturou, jsou prostě jedinečné.
Použití
Plátky dáváme do vody po jednom, aby se k sobě nepřilepily. Pláty vaříme 3-4 minuty v dostatečně velkém hrnci, aby se neslepily. Po uvaření je pokladáme na připravenou vlhkou utěrku, aby vyschly. Každý plát osušíme zvlášť, jinak se mohou slepit. Krom těstoviny si připravíme i masovou, zeleninovou či jinou náplň a bešamelovou omáčku. Suroviny se ukládají ve vrstvách do zapekácí misky. Na těstoviny přijde masová nebo zeleninovou náplň, znovu vrstvu těstoviny, bešamel a tak dále. První i poslední vrstvu tvoří vždy bešamel.
O výrobci
Společnost Pastifico Avesani si zakládá na tradici a rodinných hodnotách již od roku 1951, kdy bratři Ugo a Jole Avesani založili firmu na výrobu těstovin. Mezi hodnoty rodinného podniku patří: tradice domácky vyrobených čerstvých těstovin, vášeň pro detail a skvěle odvedenou ruční prací, a nakonec samozřejmě ty nejlepší ingredience.
Pro zaručení absolutní kvality jsou všechny firemní procesy certifikovány IFS a BRC. Od přípravy těstovin a jejich plnění, až po kontrolu a jejich balení, každý v Pastificio Avesani pracuje s úsměvem a s jistotou, že přispívá ke snu zakladatelů a koncových spotřebitelů.
Skladování
Skladujte do 4 °C. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.
Výrobce
Pastificio Avesani
Via Pietro Vassanelli 19
37012 Bussolengo VR
Itálie
Durability
Composition
Pšeničná semolinová mouka | |
Vejce | 20 % |
Voda |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 1220 kJ/288 kCal |
Fats | 2.9 g |
including saturated fatty acids | 0.8 g |
Carbohydrates | 52.4 g |
including sugars | 1.12 g |
Protein | 11.9 g |
Salt | 0.1 g |
Fibre | 2.5 g |
Allergens
Cereals (gluten) |
Eggs |
May contain traces of: |
Soybeans |