
Holoubek a pravnuci
Champignons for filling
250 gDelivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Tyto žampióny jsou speciálně pěstované a ručně sbírané tak, aby jejich velikost a zralost byla optimální pro plnění různými náplněmi, jako například sýry, zeleninou, mletým masem apod pro následné grilování nebo pečení v troubě.
Požadavky na jakost
(1) Čerstvé houby volně rostoucí a čerstvé houby pěstované, s výjimkou pěstovaných žampionů, musí být pevné konzistence, dobře na sucho očištěné, bez cizích příměsí a nečistot. Houby nesmějí být přestárlé, plesnivé, zapařené a nadměrně vlhké. Mohou být rozděleny nejvýše jedním řezem, klobouk však musí být spojen s třeněm. Loupání klobouků hub není dovoleno s výjimkou klouzků.
(2) U hub uvedených v odstavci 1 se dovoluje perforace do 10 % povrchu plochy řezu, nejvýše však tři otvory, a menší poškození plodnic úlomky nebo požerky na dvou místech. Poškozených hub může být nejvýše 5 %, přičemž poškozenými houbami se rozumí houby, kterým chybí více než čtvrtina klobouku nebo v nichž se vyskytují škůdci.
Použití
Vyřízněte nebo odřízněte nohu houby, kterou následně nakrájejte nadrobno, smíchejte s náplní, kterou budete hlavičky plnit.
Jako náplň doporučujeme: aromatické sýry (niva, čedar, kozí sýr apod.), směsi sýru a šunky / čerstvého špenátu nebo mletého masa. Chuti a kreativitě se meze nekladou.
Houby položte na lávový kámen nebo grilovací tácek (nikoliv na přímý oheň), případně do pekáčku v troubě a pečte / grilujte cca 10–15 min.
Přejeme dobru chuť.
Skladování
Skladujte v chladu při teplotě 0–5 °C.
Composition
3 - 4 hlavičky žampionů |